Werkplaats

De plek waar al onze experts hard aan het werk zijn om u te helpen.

Bij Garage Kaal & Buunk beschikken we over een professionele, goed uitgeruste werkplaats. Hier kunt u terecht voor alles wat met onderhoud of reparatie van uw voertuig te maken heeft. Dit geldt zowel voor auto’s als voor brommobielen en aanhangwagens.

Of het nu gaat om een APK, keuring, onderhoudsbeurt of het vervangen van een distributieriem: bij Garage Kaal & Buunk wordt er altijd op een professionele manier gewerkt.

Plan een afspraak in

220324_SELECTIE_WERKPLAATS.00_01_52_22.Still002

Onderhoud en reparatie voor uw auto, brommobiel of aanhanger

Is uw auto, brommobiel of aanhangwagen toe aan onderhoud of reparatie? Bij Garage Kaal en Buunk in Beek bent u aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u altijd met een plezierig gevoel en met een gerust hart op weg kunt. Een inspectie aan uw auto, brommobiel of aanhangwagen is voor ons een zaak van vertrouwen. Uw veiligheid staat in onze werkplaats altijd voorop! Bovendien zijn wij een APK keuringsstation, erkend schadetaxateur en schadehersteller. Ook zijn wij aangesloten bij het RDW.

Haal- en brengservice & leenauto

Bij onderhoud aan uw voertuig stellen wij gratis vervangend vervoer ter beschikking. Zo blijft u altijd mobiel. Wilt u liever dat uw voertuig wordt opgehaald bij uw thuis? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice. Voor € 35,- halen wij u voertuig thuis op en brengen we deze ook weer terug!

Pechservice

Vanaf heden zal de pechservice veranderen en zullen wij op werkdagen tussen 17:00 uur in de middag tot 09:00 uur in de ochtend, tijdens feestdagen en in het weekend een externe pechhulpverlener inschakelen voor uw auto of brommobiel. Komt u in die tijd met pech te staan, dan kunt u een speciaal nummer bellen.

Is uw AIXAM jonger dan 2 jaar, dan heeft u standaard gratis pechservice en kunt u bij pech bellen naar 088 – 112 13 53.
U krijgt direct iemand van de AIXAM Pechservice aan de lijn. Deze persoon vraagt wat er aan de hand is en zet desgewenst de hulpverlening in gang. U kunt uw 06-nummer achterlaten, zodat men u op de hoogte kan houden.

Garage Kaal & Buunk of een hulpverlener van AA-Team herstelt ter plaatse of transporteert uw voertuig naar ons in Beek.

Is uw AIXAM ouder dan 2 jaar? Neem dan contact op met ons. Wij bieden de pechservice aan voor € 21,50* excl. BTW per jaar. Dit dient u zelf elk jaar bij ons te verlengen. Als u hiervoor kiest, dan horen wij dit graag. Indien de AIXAM pechservice is verlopen en u belt toch naar de AIXAM pechservice, dan kan u na directe betaling middels een ‘tikkie’ alsnog geholpen worden. Het nummer hiervan is 088 – 112 13 53.

𝐇𝐞𝐞𝐟𝐭 𝐮 𝐞𝐞𝐧 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐞𝐧𝐚𝐮𝐭𝐨, 𝐛𝐞𝐝𝐫𝐢𝐣𝐟𝐬𝐰𝐚𝐠𝐞𝐧 𝐨𝐟 𝐞𝐞𝐧 𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐦𝐞𝐫𝐤 𝐛𝐫𝐨𝐦𝐦𝐨𝐛𝐢𝐞𝐥, dan kunt u het nummer van de ANWB bellen. Ook hier dient u een abonnement af te sluiten. Het nummer van de ANWB pechservice is 088 – 269 28 88.

𝐎𝐩 𝐰𝐞𝐫𝐤𝐝𝐚𝐠𝐞𝐧 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐰𝐢𝐣 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐜𝐡𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞 𝐠𝐞𝐰𝐨𝐨𝐧 𝐳𝐨𝐚𝐥𝐬 𝐮 𝐚𝐥 𝐠𝐞𝐰𝐞𝐧𝐝 𝐛𝐞𝐧𝐭 𝐯𝐚𝐧 𝐨𝐧𝐬 𝐭𝐮𝐬𝐬𝐞𝐧 𝟎𝟗:𝟎𝟎 𝐞𝐧 𝟏𝟕:𝟎𝟎 𝐮𝐮𝐫 𝐛𝐞𝐫𝐞𝐢𝐤𝐛𝐚𝐚𝐫 𝐨𝐩 𝟎𝟑𝟏𝟔 – 𝟓𝟑 𝟏𝟔 𝟖𝟒.

Onze partners

Samen streven we voor de beste service.