Werkplaats

Bij Garage Kaal & Buunk beschikken we over een professionele, goed uitgeruste werkplaats. Hier kunt u terecht voor alles wat met onderhoud of reparatie van uw voertuig te maken heeft. Dit geldt zowel voor auto’s als voor brommobielen en aanhangwagens.

Of het nu gaat om een APK, BOVAG keuring,  onderhoudsbeurt of het vervangen van een distributieriem: bij Garage Kaal & Buunk wordt er altijd op een professionele manier gewerkt.

Onderhoud en reparatie voor uw auto, brommobiel of aanhanger
Is uw auto, brommobiel of aanhangwagen toe aan onderhoud of reparatie? Bij Garage Kaal en Buunk in Beek bent u aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u altijd met een plezierig gevoel en met een gerust hart op weg kunt. Een inspectie aan uw auto, brommobiel of aanhangwagen is voor ons een zaak van vertrouwen. Uw veiligheid staat in onze werkplaats altijd voorop! Bovendien zijn wij een APK keuringsstation, erkend schadetaxateur en schadehersteller. Ook zijn wij aangesloten bij de BOVAG en het RDW.

Haal- en brengservice & leenauto
Bij onderhoud aan uw voertuig stellen wij gratis vervangend vervoer ter beschikking. Zo blijft u altijd mobiel. Wilt u liever dat uw voertuig wordt opgehaald bij uw thuis? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice. Voor € 20,- halen wij u voertuig thuis op en brengen we deze ook weer terug!

Pechservice
Bent u vaste klant bij Garage Kaal & Buunk? Dan halen wij u 24 uur per dag, 7 dagen per week op bij pech onderweg. Zo kunt u onbezorgd op reis. Meer informatie over onze pechservice? Neem dan contact met ons op!

Werkplaats Garage Kaal en Buunk