Aanhangwagens

Bij Garage Kaal & Buunk kunt u terecht voor robuuste, betrouwbare en duurzame aanhangwagens. Wij zijn namelijk erkend HAPERT dealer. Met HAPERT kiest u voor een stabiele transportoplossing waar u volledig op kunt vertrouwen. Elke dag opnieuw.

Wilt u een aanhangwagen huren? Dat kan natuurlijk ook. Plan een afspraak bij de werkplaats en kies voor optie verhuur. Kies de juiste aanhangwagen en voer het kenteken in wat erbij staat. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

HAPERT
Op uw aanhanger moet u altijd en overal kunnen rekenen. Dag in, dag uit. Daarom neemt u alleen genoegen met de allerbeste transportoplossing, die elke klus aankan en dat iedere dag weer bewijst. Net zo belangrijk is dat elke lading snel en veilig op de plaats van bestemming aankomt. Dat is ook de reden waarom u de hoogste eisen stelt aan de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van uw aanhangwagen. Daarom kiest u voor HAPERT.

WHATEVER THE CHALLENGE IS…BRING IT ON!
HAPERT ontwikkelt de allersterkste en meest robuuste aanhangers van Europa. Altijd met het oog op de gebruiker; veeleisende ondernemers én particulieren. Wij nemen geen genoegen met gemiddelde kwaliteit, we gaan voor perfectie. Onze aanhangwagens zijn gemaakt om elke klus te klaren. Wat de uitdaging ook is: BRING IT ON!

Financieren en verzekeren
Heeft u uw nieuwe auto, brommobiel of aanhangwagen gevonden op onze website en wilt u deze financieren of verzekeren? Dit kunnen wij voor u verzorgen:

Wilt u meer weten over aanhangwagens? Neem dan contact met ons op of breng een bezoekje aan de Zuidermarkweg 2 in Beek!

Aanhangwagens HAPERT Kaal en Buunk Arnhem