Financiering

Heeft u uw nieuwe auto, brommobiel of aanhangwagen gevonden op onze website, maar heeft u op dit moment niet genoeg spaargeld? Geen probleem! Bij Garage kaal & Buunk bieden wij ook financiering voor uw nieuwe voertuig aan.

De meest geschikte financiering is afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Wij kunnen u adviseren wat voor u de meest geschikte lening is, afgestemd op uw wensen en persoonlijke situatie. Zelf hebben wij goede ervaringen met de financiering van Royaal Lease.

Hoe werkt het?
Bij Garage Kaal & Buunk bieden wij diverse mogelijkheden voor het aanschaffen van uw nieuwe auto, brommobiel of aanhangwagen. Een daarvan is een financiering. Bij een financiering sluit u een tijdelijke lening af met uw nieuwe voertuig als onderpand. Samen bespreken wij de looptijd van de financiering, het kredietbedrag en een eventuele aanbetaling.

Kan ik mijn huidige voertuig inruilen?
Uw huidige voertuig kunt u bij ons inruilen als u een nieuwe auto, brommobiel of aanhangwagen aanschaft. Dit inruilbedrag kan gebruikt worden als aanbetaling voor uw nieuwe voertuig. Dit betekent dat het kredietbedrag kleiner wordt, wat weer zorgt voor minder maandlasten van uw financiering.

Meer informatie
Wij denken graag met u mee hoe u het beste uw nieuwe auto, brommobiel of aanhangwagen aan kunt schaffen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0316 – 53168 of info@kaalbuunk.nl.

Financieren Kaal en Buunk